Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/02/2019
La Farga

Les fires industrials d'Exposòlids i Polusòlids, a La Farga

Ver imagen de  Les fires industrials d'Exposòlids i Polusòlids, a La Farga (nueva ventana)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit a la inauguració d’Exposòlids i Polusòlids 2019, saló dedicat a la tecnologia i el processament de sòlids que des d’avui i fins dijous, se celebra al recinte firal de La Farga.

A l’acte han assistit també Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competivitat de la Generalitat; els directors dels certàmens; Francesc Belver, tinent d’alcaldia de Coordinació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, i JM García Mompel, gerent de La Farga.

Aquesta és la 9a edició d’aquest saló bianual, que aplega el sector industrial dedicat a la tecnologia per a la manipulació, el processament i el transport de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació líquids-sòlids. El saló és el segon més impotant d'Europa del sector.

Paral•lelament se celebra Polusòlids, el Saló de Tecnologia per a les Captacions i Filtracions. Enguany la cita arriba amb una gran novetat: “Dinars sòlids” que ténen com a conferenciants el doctor en enginyeria industrial i exministre, Joan Majó (dimecres 13 de febrer) i el doctor en economia i dret, José María Gay de Liébana (dijous 14 de febrer).


Últimas noticias

Ver imagen de  Se presenta una aplicación Innovación social de tecnología móvil dirigida a las escuelas (nueva ventana)
Ver imagen de  El Ayuntamiento rinde homenaje a una veintena de centros educativos que conmemoran los 50 años o más (nueva ventana)
Ver imagen de  Acuerdo Institucional para ampliar el recinto ferial de Gran Vía L'H (nueva ventana)
Ver imagen de  Abiertas las inscripciones para la 10ª Cursa Nocturna de L'H (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400