Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/02/2019
La Farga

Les fires industrials d'Exposòlids i Polusòlids, a La Farga

Ver imagen de  Les fires industrials d'Exposòlids i Polusòlids, a La Farga (nueva ventana)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit a la inauguració d’Exposòlids i Polusòlids 2019, saló dedicat a la tecnologia i el processament de sòlids que des d’avui i fins dijous, se celebra al recinte firal de La Farga.

A l’acte han assistit també Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competivitat de la Generalitat; els directors dels certàmens; Francesc Belver, tinent d’alcaldia de Coordinació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, i JM García Mompel, gerent de La Farga.

Aquesta és la 9a edició d’aquest saló bianual, que aplega el sector industrial dedicat a la tecnologia per a la manipulació, el processament i el transport de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació líquids-sòlids. El saló és el segon més impotant d'Europa del sector.

Paral•lelament se celebra Polusòlids, el Saló de Tecnologia per a les Captacions i Filtracions. Enguany la cita arriba amb una gran novetat: “Dinars sòlids” que ténen com a conferenciants el doctor en enginyeria industrial i exministre, Joan Majó (dimecres 13 de febrer) i el doctor en economia i dret, José María Gay de Liébana (dijous 14 de febrer).


Últimas noticias

Ver imagen de  Se decretan tres días de luto por las tres personas muertas en el incendio de la Riera Blanca (nueva ventana)
Ver imagen de  Cuenta atrás para el inicio de las Fiestas de Primavera (nueva ventana)
Ver imagen de  Campaña informativa de buenas prácticas comerciales en Santa Eulàlia (nueva ventana)
Ver imagen de  Centenares de personas se"enrodaron" ayer (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400