Ayuntamiento de L'Hospitalet

Noticias

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

12/02/2019
La Farga

Les fires industrials d'Exposòlids i Polusòlids, a La Farga

Ver imagen de  Les fires industrials d'Exposòlids i Polusòlids, a La Farga (nueva ventana)
L’alcaldessa, Núria Marín, ha assistit a la inauguració d’Exposòlids i Polusòlids 2019, saló dedicat a la tecnologia i el processament de sòlids que des d’avui i fins dijous, se celebra al recinte firal de La Farga.

A l’acte han assistit també Joaquim Ferrer, secretari d’Empresa i Competivitat de la Generalitat; els directors dels certàmens; Francesc Belver, tinent d’alcaldia de Coordinació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació, i JM García Mompel, gerent de La Farga.

Aquesta és la 9a edició d’aquest saló bianual, que aplega el sector industrial dedicat a la tecnologia per a la manipulació, el processament i el transport de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació líquids-sòlids. El saló és el segon més impotant d'Europa del sector.

Paral•lelament se celebra Polusòlids, el Saló de Tecnologia per a les Captacions i Filtracions. Enguany la cita arriba amb una gran novetat: “Dinars sòlids” que ténen com a conferenciants el doctor en enginyeria industrial i exministre, Joan Majó (dimecres 13 de febrer) i el doctor en economia i dret, José María Gay de Liébana (dijous 14 de febrer).


Últimas noticias

Ver imagen de  Campaña de renovación del arbolado vial (nueva ventana)
Ver imagen de  Empiezan las obras del ascensor que mejorará la accesibilidad en el parque de Can Buxeres (nueva ventana)
Ver imagen de  Corte en la L5 del Metro por obras (nueva ventana)
Ver imagen de  Los casales de gente mayor permanecen abiertos también a agosto (nueva ventana)
Ayuntamiento de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400