Ajuntament de L'Hospitalet
Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

27/05/2020 11:57:00
Educació

Comença avui la preinscripció de batxillerat

A la ciutat, a més de les diferents modalitats de batxillerat, es pot obtenir la doble titulació de batxillerat i baccalauréat a l’Institut Torras i Bages, de Can Serra
Veure imatge de Comença avui la preinscripció de batxillerat (nova finestra)

Avui s’obre el termini per a la preinscripció de batxillerat per al curs 2020-2021, segons el calendari establert pel Departament d’Educació de la Generalitat. Amb l’objectiu que les famílies no s’hagin de desplaçar per realitzar els tràmits, el procés de preinscripció s’haurà de fer de manera telemàtica fins al 3 de juny, a través del portal del Departament d’Educació en aquest enllaç ensenyament.gencat.cat/ca/tramits/tramits-temes/9388-batxillerat.

A L’Hospitalet es manté l’oferta de batxillerat del curs actual, amb un total de 726 places en els 14 instituts públics (441 places) i 5 centres concertats (285 places), segons les dades del Departament d’Educació. A la ciutat, a més de les diferents modalitats de batxillerat, es pot obtenir la doble titulació de batxillerat i baccalauréat a l’Institut Torras i Bages, de Can Serra.

D’altra banda, encara és obert, fins demà, el termini de preinscripció per a les escoles bressol municipals i resta pendent la preinscripció per als cicles de grau mitjà d’FP i d’arts plàstiques i disseny, del 2 al 8 de juny, i pels cicles de grau superior d’FP i d’arts plàstiques i disseny, del 10 al 17 de juny.


 

Últimes notícies

Veure imatge de L’edifici B de l’Ajuntament és objecte d’un projecte integral de rehabilitació energètica  (nova finestra)
Veure imatge de Es reprèn el servei de lloguer de vehicles verds compartits d’Ubeeqo (nova finestra)
Veure imatge de “Home Sweet Home”, l’exposició anual del TPK, testimonia la vivència del confinament per part dels artistes (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina obre avui les instal·lacions  (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400