Ajuntament de L'Hospitalet

Notícies

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

26/02/2020
Cultura i Innovació

Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones

 L’activitat se celebra en el marc del Tech Spirit Barcelona
 El regidor d’Innovació i Cultura, David Quirós, intervindrà en la presentació
Veure imatge de Pau Solanilla presenta a Torre Barrina el llibre La república de la reputación: economía, poder y emociones (nova finestra)
Torre Barrina organitza demà dijous la presentació del llibre de Pau Solanilla La república de la reputación: economía, poder y emociones. Solanilla és consultor internacional en comunicació i estratègia i identitat pública, i en el seu llibre ens convida a prendre consciència del grau d’exposició i hiperconnectivitat a què estem exposats.

L’era digital facilita l’accés a la informació però ens fa vulnerables. Amb la influència de les xarxes socials, empreses, institucions i ciutadans ens exposem a l’escrutini, posem en joc la nostra reputació. Solanilla ens parlarà dels elements clau per cuidar i millorar la nostra reputació digital, aplicada a qualsevol estratègia de comunicació i lideratge.

El regidor d’Innovació i Cultura, David Quirós, intervindrà en la presentació de l’activitat, inclosa en el programa del Tech Spirit Barcelona, un esdeveniment sorgit de manera espontània després de la cancel·lació de 4YFN i MWC, organitzada per Barcelona Tech City amb diferents institucions.

El Tech Spirit Barcelona té lloc del 23 al 27 de febrer amb la convocatòria de més de 45 activitats, més de 100 esdeveniments i amb la presència de ponents nacionals i internacionals.

La presentació de La república de la reputación: economía, poder y emociones tindrà lloc el 27 de febrer, a les 18.30 hores. Des de 2016, Torre Barrina s’alça amb el repte d’estimular la capacitat innovadora de la ciutadania actuant, alhora, com una plataforma d’experimentació, aprenentatge i desenvolupament de projectes socials.

Més informació:
https://techspirit.barcelona/city-events/presentacio-del-llibre-la-republica-de-la-reputacion-economia-poder-y-emociones-2.Últimes notícies

Veure imatge de La Guàrdia Urbana fa prop de 13.000 actuacions en els darrers 12 dies (nova finestra)
Veure imatge de Escoles bressol municipals donen material higiènic (nova finestra)
Veure imatge de Es busquen voluntaris amb impressora 3D per produir viseres per a proteccions facials (nova finestra)
Veure imatge de Torre Barrina se suma al Cuarentena Film Festival, per mitjà del Cinephone (nova finestra)
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400