Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Espectacle al Terrat de la Bòbila: Luz and Love

poesia i música per viatjar a la Lluna
Data: 12 de juliol de 2019
Hora: 21 h
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
“Luz and Love” és un espectacle concebut com a viatje poètic envers la Lluna. Tres artistes amb una destacada trajectòria escènica s’han reunit en un recital de poesia, un concert musical i una ambientació lumínica marcadament onírica per fer-nos viajar poèticament a la Lluna, explorar-la i descobrir els seus secrets.

Aquest mes de juliol es commemora el 50 aniversari de l’arribada a la Lluna. Tot i així, podem dir que, des de sempre, aquest cos celeste ha estat visitat per tothom que somia, s’enamora, imagina impossibles, pateix melanconia, anhela llibertat.
La Lluna ha estat el símbol de la inspiració poètica i de tot allò que sembla inassolible però que, justament per això, ens fa estirar el braç i arribar més alt, arribar més lluny.

Poetes de totes les èpoques i totes les cultures han contemplat la Lluna en estat d’somnieig i l’han cantada. Poetes de tots els paisatges i tots els idiomes s’han emmirallat en ella i han escrit sota el seu influx. I llegir aquests poemes és com fer un passeig
ingràvid per la superficie lunar.

Aquest disc de llum blanca permet quelcom meravellòs: que tot i ser de nit, el Sol continui brillant sobre la Terra. “Luz and Love” us proposa pujar a la nau espacial de la paraula poètica i, amb l’acompanyament de la música de les esferes i sota una llum hipnòtica, arribar a tocar la Lluna.

Júlia Bel, poemes, veu i pandero quadrat
David Corominas, interpretació musical, diverses flautes i efectes sonors
Quico Gutiérrez, disseny d’iIl•luminació

Una creació escènica de l'Atelier de la Poesía Flotante

Direcció artística
Júlia Bel
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400