Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició de miniatures Lilura (fascinació)

de Fernando Setién
del 25 de juny al 21 de juliol
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
Hi ha alguna cosa fascinant en les miniatures. Les observem amb sorpresos ulls infantils primer i amb autèntic interès adult després. Ens sorprèn el realisme i la delicadesa de les peces i ens intriga com han estat creades. Ens provoquen un desig de conèixer als possibles usuaris d'aquests mobles. Què estaven fent? A on han anat? Tornaran?

Des de nen m'ha interessat elaborar miniatures, i en aquesta mostra presento treballs que he realitzat al llarg dels dos últims anys. Les peces estan fabricades a escala 1.12 i són tant reproduccions de mobles emblemàtics del s. XX com alguns dissenys propis que parteixen d'una estètica retro.

Des de la meva formació com a fuster a Euskal Herria gaudeixo treballant a mà amb fustes nobles com la noguera, la teca, el roure o el bedoll. La fusta és un material que m'atreu d'una manera irresistible, i en tots els meus treballs tracto de fer que destaqui la seva bellesa, de potenciar les seves millors característiques. És un material que, ben treballat, contribueix absolutament a augmentar el realisme de les miniatures.
I quan treball unint els meus dos interessos, no puc sentir més que fascinació.

Fernando Setién

Inauguració: 25 de juny a les 19:30 hores
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400