Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter
  • Google Plus

L'H Smart City <> XR Technologies

Una ciutat plena d'històries ... amb futur
Veure imatge de L'H Smart City <> XR Technologies (nova finestra)
del 17 al 24 d'octubre
Organitzadors: 
Torre Barrina. Experiències d'Innovació social.
L'H SMART CITY <> XR TECHNOLOGIES
L'Hospitalet està ple d'històries invisibles, històries de lluita, de superació,... però també està ple d'històries de futur! Del 17 al 24 de Octubre et convidem a explicar-les al festival de co-creació amb mitjans emergents (realitat virtual, augmentada i mixta) que organitzarem amb Garage Stories. T'atreveixes a imaginar el futur de L'Hospitalet? 

Garage Stories obrirà les portes al futur i a la imaginació per als ciutadans de L'Hospitalet que s'atreveixin a somiar en gran... Volem aplegar creatius i programadors per co-crear històries amb tecnologies emergents que ens ajudin a donar visibilitat i fomentar la creació de la ciutat en la qual volem viure. 

Busquem persones creatives amb ganes de crear productes audiovisuals de gran impacte social: director/a, dissenyador/a, guionista, il·lustrador/a, sonidista, arquitecte/a, músic/a, programador/a, AV/VR, DOP, expert/a AI, editor/a, artista, productor/a,... No importa quin sigui el teu nivell d'experiència i background en noves tecnologies inscriu-te a partir del 2 de setembre.

El 24 d'octubre tots els projectes seran presentats en el Impact Fòrum de Ship2B, i els guanyadors el presentaran al SMART CITY EXPO que tindrà lloc del 19 al 21 de Novembre.


En col·laboració amb EASD Serra i Abella i CIFO L'Hospitalet.

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400