Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Tendø, una exposició de Milena Rossignoli

Veure imatge de Obra de Milena Rossignoli (nova finestra)
del 11 d'abril al 7 de juny
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Galeria Ana Mas Projects
C. d'Isaac Peral, 7
La galeria Ana Mas Projects presenta l'exposició individual de Milena Rossignoli, formada per obres elaborades in-situ que continuen el fil de pensament dels últims projectes de l'artista. Tendø es podria entendre com tenir o estendre, el seu origen en llatí seria intentar, acompanyada del símbol ø que en matemàtiques fa referència al buit.

El projecte ressegueix l'arquitectura de la galeria i intenta definir la seva composició d'espais en moment en moments d'un sol procés, un procés que s'assemblaria al de la mesura del buit i la pressió de l'aire sobre els objectes, la força de la gravetat generant tensions amb les quals l'artista juga i, alhora, conversa.

Nascuda a l'Equador (1990), Milena Rossignoli va viure a Itàlia on va rebre la llicenciatura en pintura per l'Acadèmia de belles arts de Bolonya i el màster en investigació i disseny d'arts visuals. Des de l'any 2012 exposa a Itàlia i Espanya, hi ha va rebut nombrosos reconeixements: Bilbao Arte (2019), Real Academia de España a Roma (2017), Premi d'art contemporani Fundació Privada Reddis, Tarragona (2016) i Call 2014, entre d'altres. La seva obra forma part de col•leccions privades a Itàlia i Mèxic.

Inauguració: 11 d'abril a les 19 hores
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400