Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Compartir:
  • Facebook
  • Twiter

Exposició d’Art Urbà Descobrint l'indefinible

de EC13
del 10 d'octubre al 22 de novembre
Tipus d'entrada: Lliure
Lloc: Centre Cultural la Bòbila(Centre Cultural la Bòbila)
PL Bòbila 1  (L'Hospitalet de Llobregat)Com arribar-hi
EC13 va començar pintant grafiti a principis dels 90 a Granada, i des de llavors fins avui ha estat actiu, tant a nivell plàstic com musical, en la faceta de DJ i productor, sota el pseudònim de Calagad 13, sent un dels fundadors i referents de l'escena urbana granadina.

La seva obra plàstica se situa tant en l'espai públic d'àmbit urbà, com en llocs abandonats i el medi rural, consistint en intervencions alegals, (sense consentiment o autorització expressa) de caràcter no figuratiu que ens poden remetre al minimal, el disseny de paisatge o l'art mig ambiental, des del llenguatge abstracte.

A DESCOBRINT L'INDEFINIBLE ens presenta les diferents línies de recerca que constitueixen la seva proposta plàstica fins avui i que conformen el seu univers creatiu, donant per primera vegada llum a alguns dels conceptes que ajuden a crear l'aire enigmàtic i místic de la seva obra.

EC13 usa tant eines del grafiti tradicional com materials propis de la construcció (ALTERED URBAN DNA) per a integrar les obres en el paisatge urbà. El material usat i el tipus d'intervenció estan íntimament relacionats (INTEGRATED STUFF), creant una "simbiosi" entre l'espai i l'obra.

Les peces d'EC13 no tenen cap significat conceptual. Cada intervenció està concebuda per a ser experienciada en la ubicació concreta per a la qual va ser dissenyada, creant una vibració que remet a la relació entre la interioritat de l'espectador i el lloc. (POSITIVE SYMMETRIC VIBES).
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400