Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Ciutats en Dansa (nova finestra)
  del dilluns 10 de desembre de 2018 al divendres 31 de maig de 2019
  Participa en la creació d’un espectacle de dansa professional amb persones no professionals a partir dels tallers que s’impartiran de gener a abril de 2019 en diferents barris de la ciutat. L’espectacle resultant es representarà al Teatre Joventut i a altres espais de la ciutat. Busquem persones de tots els barris, encara que no tinguin coneixement de dansa o altres disciplines escèniques. Encara ets a temps d’apuntar-t’hi.
 • Veure imatge de Propers esdeveniments a Collblanc - la Torrassa (nova finestra)
  del divendres 1 de març al dimarts 30 d'abril
  En aquest primer trimestre concerts, exposicions i altres actes que no et pots perdre... i tot sense sortir del barri:
 • Veure imatge de Dansa. Quinzena metropolitana (nova finestra)
  del dijous 21 al divendres 29 de març
  A Collblanc – la Torrassa
  La dansa torna a ocupar els carrers i les places, els teatres, els metros i transports i els cinemes de diverses ciutats de l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Dansa de tots els estils i per a tothom, artistes internacionals i nous talents, espectacles que sorprendran el públic i propostes que el convidaran a ballar. Perquè Dansa metropolitana és una celebració de la dansa i de les arts del moviment.

  A la plaça Guernica s’han programat dos espectacles:


 • Veure imatge de Billie Jean (nova finestra)
  del dijous 21 al dissabte 23 de març, 17:30 h
  Cia. La Intrusa
  Aquesta peça explora l’estreta línia existent entre l’obsessió per exposar-se i xafardejar dels altres i la necessitat de preservar i mantenir oculta una privacitat probablement no del tot perfecta.
 • Veure imatge de Block (nova finestra)
  Dijous, 21 de març, 11 h i 18 h
  Motionhouse & Nofit State Circus
  Què passa quan topen la dansa i el circ? Convergeixen, entren en contacte i es barregen. Aquestes dues reconegudes companyies britàniques posen en comú els seus estils en una potent fusió de dansa i circ que impulsa els límits de les dues formes d'art. Vint blocs de grans dimensions s’alcen, es desconstrueixen i reneixen en una infinita varietat de formes amb les quals els intèrprets interactuen, es mouen i actuen. Un espectacle dinàmic i emocionant sobre la vida a la ciutat, les seves contradiccions i els seus reptes.
 • Veure imatge de Sol Picó (nova finestra)
  Divendres, 22 de març, 20:30 h
  Dancing with frogs
  A Dancing with frogs es reflexiona, qüestiona i analitza el món de la masculinitat, aquesta altra meitat, el complement biològic del femení. Què és allò masculí sense la part femenina?. Hi ha límits entre ells?. Com viu, sent, actua, pateix, es relaciona amb el món, l'home del segle XXI?. És el mateix de sempre o alguna cosa ha canviat?. Com ha de ser un home?. Què s'ha de fer per a ser-ne un?.
 • Veure imatge de Compartint famílies (nova finestra)
  Divendres, 22 de març, 20:00 h
  Cia. La Prodigiosa
  Compartint famílies és un espectacle de creació col·lectiva, interpretat per mares i pares d’acollida. El seu principal objectiu és donar a conèixer l’acolliment, la mesura de protecció a la infància en la que l’administració atorga la guarda d’un menor durant un temps a una família, sense que existeixi finalitat adoptiva.
 • Veure imatge de III Memorial Antonio Carrión (nova finestra)
  Divendres, 22 de març, a les 20 h
  Tercera trobada en memòria d’Antonio Carrión, estimat veí  i amic, que va ser president de la Comissió d’Actes Culturals Mare de Déu dels Desemparats, col•laborador i  impulsor de gran part de les activitats culturals dels barris.

  Tindrà lloc a l'Auditori la Torrassa i actuarà el grup de gòspel Gospel Feeling
 • Veure imatge de Franca Masu (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 20:00 h
  Sentimiento
  Franca Masu, una de les veus més fascinants del Mediterrani, retorna a una sonoritat més jazzística i presenta Sentimento, en un directe modern i renovat on respiren algunes de les noves composicions en llengua catalana, italiana, i napolitana que sortiran al seu proper disc, i altres de les més suggestives del seu preciós repertori.
 • Veure imatge de Espectacle: Els contes d’en Keke Shuga (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 12.30 h
  Sota el nom de La Glorieta, el Centre Cultural Collblanc – la Torrassa ofereix una programació estable d’activitats al carrer, pensades per a un públic familiar, en la qual tenen cabuda diferents disciplines artístiques com són les arts escèniques, la música, la dansa o el teatre, entre d’altres, i que es faran a diferents espais del barri.
 • Veure imatge de All-Inclusive (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 12:30 h
  Cia. UnaiUna
  El guiri arriba amb una ruta preparada per un altre guiri per veure coses de guiris. Però, què succeeix quan nosaltres anem fora? També som guiris?
 • Veure imatge de Tothom Balla - Assaig general (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 10 h
 • Veure imatge de Enric Montefusco (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 19 h
  Després d’aquella celebrada abraçada a la música popular que va significar el seu debut en solitari, Meridiana (Buena Suerte, 2016), Enric Montefusco no ha deixat d’explorar per terra, mar i aire els mecanismes de la cançó. A la publicació del seu primer llibre, Carne de cañón (Bandaàparte, 2018), s’ha d’afegir Coros de medianoche (Buena Suerte, 2018), un EP  -i un directe inoblidable al Teatre Grec al juliol- on es va fer acompanyar de cinc artistes, Albert Pla, Niño de Elche, Maria Arnal, Nacho Vegas i  Los Hermanos Cubero. Un autor en plenitud que ja té enllestit el repertori del seu segon àlbum que no s’editarà fins a l’abril però que, al Teatre Joventut, viurà una preestrena molt especial.
 • Veure imatge de Música Acollidora (nova finestra)
  Diumenge, 24 de març, 18:00 h
  Ho organitza: Espai de Ciutadania
  A  càrrec de Laura del Río i Luís Avendaño
  L'Espai de Ciutadania organitza aquest Concert en el que podrem gaudir de l'excel•lent veu de la soprano de l'Hospitalet Laura del Río, en favor de les persones refugiades. Tota la recaptació, en sistema de Taquilla Inversa, serà per a la Creu Roja.
 • Veure imatge de Malaclypse al TePeKaLeSOUND (nova finestra)
  Dimarts, 26 de març
  Concert de música improvisada
  Aquest mes l'espai TePeKaLeSOUND comptarà amb la formació Malaclypse Sax Quartet: Agustí Martínez, El Pricto, Liba Villavecchia i Ferran Besalduch, quatre saxofonistes que faran una sessió de música improvisada.
 • Veure imatge de Give me protein (nova finestra)
  del dijous 28 al divendres 29 de març
  Kernel Dance Theatre
  Alma Steiner, Marina Miguel, Junyi Sun
 • Veure imatge de Ephimera (nova finestra)
  Dijous, 28 de març, 19:00 h
  Cia. Paloma Hurtado
 • Veure imatge de SLHAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 28 de març
  Lliga de poesia en directe, on els slamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50 % poesia- 50% interpretació i el públic decideix!
 • Veure imatge de Cuba va. Cançons per a la revolució (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  Fou la insurrecció dels rebesnets de Martí i de Maceo. L’amotinament de la raó il·lustrada front els lacais corruptes de la Màfia de l’oncle Sam. L’esperança dels espoliats, en els fusells amagats al Pico Turquino, entrant a Santiago de Cuba. La revolta dels dignes amb fam per aprendre a llegir i escriure. Els famèlics proclamant la sanitat, l’educació, la cultura i la dignitat. La derrota de la comanadoria ianqui a platja llarga. El discurs de les sobiranies dels pobles a l’assemblea de les nacions. La lluita contra l’imperialisme allà on es trobi. Cuba va. Per això li cantem.
 • New GospelVeure imatge de New Gospel (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  Amb motiu de la celebració del 10è aniversari del naixement del Cor New Gospel, 30 cantaires sota la direcció de Manel Garcia Sepúlveda unim les nostres veus per transmetre l'esperit del gospel i la nostra passió per cantar i gaudir de la música.
 • Veure imatge de Un projecte de dansa sota el metro (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 18:00 h
  Hop, és una plataforma de creació, recerca i exhibició de les danses urbanes i les seves formes tradicionals.
 • Veure imatge de El novio (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:00 h
  Cia. Iván Gongora
  Una obra física,  intensa i  emocionant que relata la lluita d’una dona per l’amor del seu home, “el novio”, perdut completament en la seva ment,  en els seus records, en el seu passat, un home que viu una altre realitat perquè estima a la seva dóna però el record d’un altre amor no el deixa viure amb claretat.
 • Veure imatge de Conseqüències (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:00 h
  Cia. Moveo
  Marta Hervàs, Xavier Palomino, Núria Planes, Adrià Viñas, Pino Steiner
 • Veure imatge de Sin vergüenza (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  Col·lectiu El Brote
  El Col•lectiu El Brote és un projecte de vida i artístic que reclama i visibilitza la inclusió de persones amb diversitat funcional en el nostre dia a dia.
 • Veure imatge de RESSONA (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:00 h
  La Lunares (flamenc)
  Actuació de flamenc a càrrec de La Lunares dins la programació RESSONA del Centre Cultural Bellvitge-Gornal
 • Veure imatge de Espectacle de dansa:LES DUES cares del mirall (nova finestra)
  Divendres, 29 de març, 20:30 h
  amb Júlia Valenzuela i Lauryn Lopes
  Les ballarines Júlia Valenzuela i Lauryn Lopes ens presenten dues peces de dansa que transmeten misatges vivencials i trascendents expressats amb el llenguatge del cos.
  "Sense nom ni cognoms" i "Re.birth", sens dubte, no deixaran indiferent a ningú.
 • Veure imatge de Ester Formosa & Elva Lutza (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 20:00 h
  Cancionero és un recull de cançons heterogeni per la procedència i també pels estudiats arranjaments de Casu i Dessì, que donen a cada cançó una lectura nova, personal i original. Cançons en sard i en català, clàssics de la cançó popular de l’Amèrica central, cançons d’autors italians i el cantautor català Lluís Llach.
 • Veure imatge de Teatre a La Bòbila:"Gente Túrbia" (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 19:00 h
  "Gente Túrbia" podem ser nosaltres. Són individus que estan entre nosaltres, personatges que poden sorprendre'ns en un moment donat i donar un gir inesperat a la nostra vida. Ens coneixem realment? Tens idea del que habita en el més profund d'aquell que, ara mateix, està assegut a la teva dreta?
 • Veure imatge de "Tothom Balla" (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 11:30 h
  Coreografia de Toni Mira
  Una coreografía creada para la ocasión por Toni Mira. Pensada para todas aquellas personas que se mueven y que ya hace semanas que están aprendiendo en diferentes grupos de la ciudad: escuelas de hip-hop, de flamenco, de contemporánea, grupos espontáneos, participantes de las actividades de los polideportivos ... Este baile multitudinario se hará en todas las ciudades participantes en la Quincena el mismo día y a la misma hora.
 • Veure imatge de Kukai Dantza i Brodas Bros. (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 12:15 h
  Una peça de carrer vital i energica que barreja el hip-hop dels Brodas Bros i la dansa tradicional basca de Kukai.
 • Veure imatge de Street Squad (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 13:00 h
  Welcome Home
  Street Squad es una compañía profesional nacida en el Street Dance Area, centro de danzas urbanas de la ciudad. Dirigidos y coreografiados por Kadoer (Angel Patiño) han conseguido grandes éxitos profesionales y competitivos. Street Squad presenta una pieza en la que evoluciona desde sus primeros trabajos coreográficos y en la que el nivel individual de sus bailarines, es el protagonista. Podemos ver cómo, desde los inicios de un adolescente que baila, la pasión por la danza se hace fuerte en su corazón.
 • Veure imatge de Yaiza de los Muros (ball)Paula Dominguez (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 13:30 h
  La força del dolor profund, la desesperació de la lluita, la lleugeressa de l’alliberament i la carícia de la bellesa
 • Veure imatge de Rookies Company (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 13:30 h
  Rookies Company és una companyia professional nascuda de l’escola Rookies Dance Studio que ens presenta el seu darrer treball.
 • Veure imatge de Mayfly (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 16:00 h
  Laura Mestres Estudi de Dansa
  Els nens i nenes de l’Estudi de Laura Mestres ens presenten una peça inspirada en el mon dels insectes, comunment coneguts com “efímers”. May Fly juga amb aquest concepte. Allò que dura un temps breu, potser només un instant.
 • Veure imatge de Movimiento Colateral V1 (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 16:30 h
  Cia. José Manuel Álvarez
  Un procés d’obertura a nous codis de dansa, posant l’accent en el flamenc actual en coexistència amb la dansa espanyola i el llenguatge de la improvisació.
 • Veure imatge de La Vie en Rose (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 17:00 h
  Cia. Mar Gómez
  Amb humor i una mirada cinematogràfica aquesta peça híbrida entre el teatre gestual, la dansa i el clown ens mostra la sorprenent història d’una parella, que després d’arribar a la cúspide de l’èxit, cau en el més clamorós dels fracassos.
 • Veure imatge de Lapse (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 17:45 h
  Laura Mestres
  Espai de temps recorregut.
  Exemple de la mala conducta d’algu´ que normalment es comporta be´. Acabar alguna cosa, ja sigui intencionada o accidentalment, que podria continuar o be´, continua..
 • Veure imatge de WiCh (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 18:30 h
  Companyia Adoctrinades
  Un lavabo públic com a escenari.
  Els si´mbols de les portes esdevenen personatges animats que entren en crisi existencial qüestionant-se el que representen i ens conviden a reflexionar sobre els clixés del gènere femení i masculí.
 • Veure imatge de Falso Giro 2 (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 19:30 h
  Sacude danza vertical
  Un espectacle de dansa vertical amb video-projeccions i dos personatges: Sacu i Mica, éssers que somien, ballen, corren, salten i volen,  contagiant a l’espectador aquests sentiments, mentre gaudeixen del show.
 • Veure imatge de Projeccions clips de densa gran format (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 19:00 h
 • Veure imatge de “Sólo sola” amb Yaiza de los Muros. Dansa. Quinzena metropolitana (nova finestra)
  Dissabte, 30 de març, 13:30 h
  "Sólo sola" batega des del més intern per fer visible la força del dolor profund, la desesperació de la lluita, la lleugeresa de l'alliberament i la carícia de la bellesa.

  Dues sessions: a les 13:30h  i a les 17:30 h.

  Intèrpret Yaiza de los Muros, veu de Paula Domínguez, amb la coreografia de Kanga Valls e Iván Góngora i la direcció d'Iván Góngora.
 • Veure imatge de El Llibertí (nova finestra)
  Dissabte, 6 d'abril, 20 h
  Diderot, allotjat al pavelló de caça del seu amic el baró d´Holbach, rep l’encàrrec d’escriure quan abans millor l’article sobre el concepte “Moral” per a l’enciclopèdia. El temps vola, s’ha de tancar i dur a imprimir el nou volum. Les constants interrupcions però, faran que aquest esdevingui un dia boig per al filòsof. Tot aquest assetjament farà encara més costosa la ja difícil tasca de que un llibertí com en Diderot defineixi un concepte únic de “Moral”. Ho aconseguirà?. La resposta és encara avui en dia a l’enciclopèdia. El Llibertí, una comèdia o vodevil filosòfic sobre la ètica, un concepte intemporal.
 • Veure imatge de Schmitt • Dupont • Iannelo Trio (nova finestra)
  Dissabte, 6 d'abril, 20:00 h
  Rire avec Charlie, Charlie Chaplin per descomptat! És una festa, una simfonia instantània, poderosa i bella, una comunió de talents que faran que tothom es posi d'acord i per molt de temps. És el retrobament de Samson Schmitt amb dos músics excepcionals de Lieja: Johan Dupont i Joachim Iannello.
 • Veure imatge de Teatre a La BòbilaVersos perplexosde Victòria Gras (nova finestra)
  Dissabte, 6 d'abril, 20:00 h
  Versos perplexos explora a través de la paraula, el moviment i la música les relacions poc convencionals, el pas del temps, la bogeria i el perill que suposa no estar alerta.
  A partir de la poesia inèdita de Victòria Gras, el col•lectiu de dones Axoloti ha creat un projecte empíric on a cada pas s'obre una nova via. La poesia com a expressió vital. La dansa com a possibilitat enfront la violència. La música com a ressò del perill imminent que suposa el feixisme.
 • Veure imatge de IV Festival Solidari de Hip Hop i Danses Urbanes (nova finestra)
  Diumenge, 7 d'abril, 12:00 h
  Ho organitza: Fundesplai i Escola de Dansa La Urban
  Una cita anual on els alumnes de La Urban Dance Factory realitzen les seves millors coreografies en benefici de la campanya de beques de Fundesplai.
 • Veure imatge de La Llegenda de Sant Jordi (nova finestra)
  Diumenge, 7 d'abril, 18:00 h
  És una adaptació titellaire de la llegenda popular de Sant Jordi, la princesa i el drac.
  Una divertida versió de la coneguda llegenda catalana, però amb algun element nou de la tradició d'altres països d'Europa on també tenen llegendes del cavaller Giorgi de Capadòcia (Grècia, Portugal, Anglaterra...).
 • Veure imatge de Fernando Cabrera (nova finestra)
  Diumenge, 7 d'abril, 19:00 h
  432 - BarnaSants2019
  Premio Graffiti 2018: “Mejor álbum de música popular y canción urbana”.
  “Un artista único que se convirtió en faro de una generación”. (Revista Rolling Stone)
 • Samantha NavarroVeure imatge de Samantha Navarro (nova finestra)
  Dijous, 11 d'abril 2019, 20:30 h
  BarnaSants2019
  Inquieta i polifacètica, l’univers femení passa per la mirada de Samantha i es tradueix en bones lletres amb una gran dosi d’humor, ironia i intel·ligència.
 • Veure imatge de Pau Riba (nova finestra)
  Divendres, 12 d'abril, 20:30 h
  50 anys de Diòptria
  El Diòptria —el primer i molt celebrat LP de Pau Riba (l’any 2006 va ser considerat a Catalunya, tant pels crítics com pel públic, el millor disc de la discografia catalana mentre que a Madrid el seleccionaven com un dels 10 millors de l’estat espanyol)— ha complert 50 anys sense perdre ni un tris de la seva força i actualitat. Per celebrar-ho, en Pau ha recuperat el repertori amb els seus estimats De Mortimers, una prodigiosa banda de músics joves que tan serveixen pel rock’n’roll i el heavy metal com pel reciclatge i el so acústic, i ha recreat l’espectacle amb el qual, l’any 70 —malgrat que havia sortit al mercat a finals del 69—, el disc va ser presentat al Price de Barcelona, creant una inesborrable i encara reverberant commoció.
 • Veure imatge de Jorge Blass (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril, 20 h
  La màgia de Jorge Blass
  L’estrella de la màgia americana David Copperfield ha declarat: “Jorge Blass eleva l’art de la màgia a un altre nivell”. Ho podràs comprovar amb els teus propis ulls. Al·lucinaràs amb l’extraordinària manera de fer màgia. Noves i sorprenents il·lusions en un espectacle per a tota la família. Efectes impossibles i visualment espectaculars, amb aparicions i desaparicions, levitacions i màgia interactiva on el públic serà protagonista. I tot envoltat d’un ambient misteriós i una cuidada estètica que aconsegueix que tornem a il·lusionar-nos i somiar amb l’impossible.
 • Veure imatge de José y sus hermanas (nova finestra)
  Dissabte, 4 de maig, 20 h
  Los bancos regalan sandwicheras y chorizos
  Una nova generació davant el repte d'analitzar la memòria històrica d'aquest país. Una nova generació que parla de la nostra història, dels seus edificis i de les estructures que els són imposades i de com els fan sentir. Estructures polítiques, arquitectòniques, històriques, lingüístiques, mentals, emocionals i, fins i tot filosòfiques. Los bancos regalan sandwicheras y chorizos és un espectacle vital, carregat de joventut, de música, que lluita contra la impotència a la que els aboca aquesta societat i els seus dirigents; qui som i com vivim després de quaranta anys de Dictadura a Espanya.
 • GiselleVeure imatge de Giselle (nova finestra)
  del dissabte 11 al diumenge 12 de maig
  Obra mestra absoluta del ballet romàntic, està ambientada en un entorn camperol a Almanya a l'època medieval. La història que narra està inspirada en l'obra “De l'Allemagne” que Heinrich Heine havia escrit en 1835. Una bella i fràgil jove Giselle mor després de patir un desengany amorós. En morir “donzella” es convertirà en un esperit nocturn del bosc, una Willi. Una nit, quan el seu estimat Duc Albrecht és castigat per les Willis en el bosc, Giselle mostrant el seu amor etern, salvarà a l'enamorat protegint-lo de Myrtha, la Reina de les Willis. Ballet en 2 actes estrenat a Paris en 1841.
 • Animalada-CantataVeure imatge de Animalada-Cantata (nova finestra)
  del dimarts 14 al dimecres 15 de maig
  Els alumnes del Cicle Mitjà de primària han assistit com a públic a dues presentacions musicals pedagògiques on se'ls han mostrat 12 cançons totalment noves per a ells. De retorn a l'escola, seguiran treballant-les amb el professor especialista de música per acabar donant-li la volta... i cantar-les ells dalt de l'escenari!
 • Setmana del Cant CoralVeure imatge de Setmana del Cant Coral (nova finestra)
  del dissabte 18 al dilluns 27 de maig
  Amb una renovada organització al darrere, la Setmana del Cant Coral de L’Hospitalet torna amb les millors propostes vocals d’arreu del territori.
 • MusiquetesVeure imatge de Musiquetes (nova finestra)
  del dimecres 22 al dijous 30 de maig
  Canten els més xics
  Musiquetes – canten els més xics, és un programa pedagògic adreçat als alumnes del cicle inicial de primària. Un repertori de cançons populars catalanes revistades i adaptades als ritmes populars d’avui en dia, i acompanyats per una banda de músics en directe.
 • Veure imatge de Ciutats en dansa (nova finestra)
  Dissabte, 25 de maig, 20 h
  Companyia de dansa Iliacán
  Si vàrem iniciar la temporada 2019 amb el projecte de dansa social “Barris en dansa”, clourem aquest període de la temporada amb el projecte paral·lel “Ciutats en dansa”. En aquesta ocasió els protagonistes seran homes i dones  de diferents barris de l’Hospitalet que durant un període de més de tres mesos s’han deixat seduir en un projecte formatiu i participatiu de dansa comunitària on no importaven les condicions socials, les edats o el nivell formatiu de cap d’ells. El resultat d’aquest projecte liderat per Álvaro de la Peña (Companyia de dansa Iliacán) és el que us presentem.
 • Veure imatge de Collblanc-Torrassa Band en directe (nova finestra)
  Divendres, 21 de juny, 19 h
  Concert de bandes sonores a càrrec de la Collblanc-Torrassa  Band.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400