Ajuntament de L'Hospitalet

Espectacles

RSS
 • Veure imatge de Ciutats en Dansa (nova finestra)
  del dilluns 10 de desembre de 2018 al divendres 31 de maig de 2019
  Participa en la creació d’un espectacle de dansa professional amb persones no professionals a partir dels tallers que s’impartiran de gener a abril de 2019 en diferents barris de la ciutat. L’espectacle resultant es representarà al Teatre Joventut i a altres espais de la ciutat. Busquem persones de tots els barris, encara que no tinguin coneixement de dansa o altres disciplines escèniques. Encara ets a temps d’apuntar-t’hi.
 • Veure imatge de Tepekale Sound amb Yexza Lara i Ferran Fages (nova finestra)
  Dimarts, 22 de gener, 20 h
  Tepekale Sound ens porta un nou concert protagonitzat per Yexza Lara (veu) i Ferran Fages (guitarra). Melodia, música, formes que es transformen en cançons.
 • Veure imatge de Festival de Flamenc solidari, Bellvitge-Gornal (nova finestra)
 • Veure imatge de Sortida al Teatre Joventut: Qui ets?, de Màrius Serra. Dirigida per Joan Arqué (nova finestra)
  Divendres, 25 de gener, 20:00h.
  Fer visible éssers sovint invisibles, els “quiets”, per descobrir “qui ets”. L’escriptor català porta al teatre la seva narrativa "Quiet", que retrata set anys de vida del seu fill Llullu nascut amb una greu encefalopatia.

  El Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat.

  Una entrada gratuïta pels assistents al Club de lectura teatral (50% de descompte per acompanyant).

  Autor, Màrius Serra
  Direcció, Joan Arqué

  Intèrprets:
  Òscar Muñoz, Judit Farrés, Roger Julià

  Espectacle en català
  Durada: 80 min

  Un cop acabada la funció es farà un col·loqui amb la participació de l’autor, el director i els actors de l’espectacle a la mateixa sala.
 • Veure imatge de Concert Clàssics a la Torrassa: Jesus Christ Superstar (nova finestra)
  Divendres, 25 de gener, a les 20 h
  Primer concert del cicle Clàssics a la Torrassa d’aquest any, a càrrec de la Coral Xalesta. La formació, dirigida per Pol Pastor i que comptarà amb l’acompanyament de Dani Prat (teclats), Toni Vilaprinyó (baix), Santi Méndez (guitarra), Ildefons Martínez (bateria), i Miquel Llobera com a narrador, presenta Jesus Christ Superstar, d’Andrew Lloyd Webber, que combinarà amb peces de Paul Halley.
 • Veure imatge de Qui ets? (nova finestra)
  Divendres, 25 de gener, 20:30 h
  De Màrius Serra
  El Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat. Fer visible éssers sovint invisibles, els “quiets”, per descobrir “qui ets”. L’escriptor català porta al teatre la seva narrativa "Quiet", que retrata set anys de vida del seu fill Llullu nascut amb una greu encefalopatia.
   
 • Veure imatge de Titelles a Santa Eulàlia " Hansel i Gretel " (nova finestra)
  del dissabte 26 de gener al dissabte 16 de març, 18 h
  Hansel i Gretel, fills d’un llenyataire molt pobre, es perden pel bosc i troben una fantàstica caseta amb les parets de xocolata, les finestres de caramel i la teulada de merenga...
 • Veure imatge de Contes de la Mediterrània (nova finestra)
  Dissabte, 26 de gener, 18:00 h
  de les Germanes Baldufa
  A les germanes Baldufa els encanta viatjar per tot el món. Ara són a bord d'un vaixell a alta mar, a punt per viure noves aventures. Vols descobrir perquè la mar és salada? Has parlat mai amb peixos xerraires que concedeixen desitjos? Coneixes alguna sirena? I gegants dormilegues?
 • Veure imatge de Quimi Portet (nova finestra)
  Dissabte, 26 de gener, 20 h
  Festa major d’hivern
  Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet és un gènere en sí mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, la insubornable  fidelitat al seu propi univers l’ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí.
 • Veure imatge de Rafael Álvarez "El Brujo" (nova finestra)
  Diumenge, 27 de gener, 19 h
  Autobiografia de un Yogui
  En tots els meus espectacles el riure és un factor dominant... que rima amb comediant... vostès ja m’entenen... i tot i així busco sempre un instant on l’alè s’eleva cap al domini sagrat de la poesia. Qui era Yogananda?. Un gran home!. Va portar el ioga a Occident (no únicament el ioga físic) sinó també el “raja ioga” què és com l’anomenen a l’Índia: la meditació, la ciència de la realització de l’ésser. Per tal que el coneguin, jo faig aquest espectacle.
 • Veure imatge de Ivette Nadal & Pascal Comelade (nova finestra)
  Diumenge, 27 de gener, 19:00 h
  Arquitectura primera
  Ivette Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d'una dècada als escenaris retorna al lloc i punt de partida amb l'espectacle i disc "Arquitectura primera" amb el compositor i multiinstrumentista inclassificable Pascal Comelade.
 • Veure imatge de SLHAM Poetry (nova finestra)
  Dijous, 31 de gener
  Lliga de poesia en directe, on els slhamers (poetes) tenen 3 minuts per recitar les seves obres: 50 % poesia- 50% interpretació i el públic decideix el guanyador!
 • Veure imatge de Bailes colaterales (nova finestra)
  Divendres, 1 de febrer, 20:30 h
  Companyia José Manuel Álvarez
  Bailes colaterales és un viatge d’alt voltatge emocional on el moviment entra en conflicte, es retroalimenta o s’intueix generant una reacció des del sentir individual al sentir col·lectiu. Per mitjà del flamenc s’explora la seva hibridació amb la dansa espanyola des d’una perspectiva contemporània creant un espai comú on ballar és sentir-se ballant.
 • Veure imatge de Cireres & Lentejuelas (nova finestra)
  Divendres, 1 de febrer, 20:30 h
  Cireres & Lentejuelas és un espectacle de cabaret interdisciplinari que experimenta amb la música, el text, la dansa, la poesia, la màgia i per sobre de totes les coses: l’humor.
 • Veure imatge de Bruno Oro (nova finestra)
  Dissabte, 2 de febrer, 20 h
  Immortal
  Immortal és un viatge pels clarobscurs d’una vida que mai s’acaba. Una comèdia dramàtica futurista on el Bruno Oro es desdobla en multitud de personatges què gaudiran, patiran i s’enfrontaran a la immortalitat. Personatges totalment irreconeixibles als quals la immortalitat els ha canviat completament la vida.
 • GuillaminoVeure imatge de Guillamino (nova finestra)
  Diumenge, 3 de febrer 2019, 19:00 h
  Fra Júpiter
  Guillamino feia quatre anys que pràcticament no donava senyals de vida, quan es va tancar una setmana en una cel·la del monestir de Poblet. Aquella estada va esdevenir l’embrió del nou projecte que ara, finalment, es materialitza en Fra Júpiter.
 • Veure imatge de El Pot Petit (nova finestra)
  Dissabte, 9 de febrer
  A l’Aventura!
  La Jana, en Pau i la Melmelada Band presentaran nous personatges d’El Pot Petit i noves històries, que ens faran gaudir d'una aventura única. Un concert màgic i participatiu per gaudir amb família!
 • Veure imatge de TNT - Atalaya (nova finestra)
  Dissabte, 9 de febrer, 20 h
  Así que pasen cinco años
  Así que pasen cinco años representa algun dels temes bàsics omnipresents a l’obra teatral de Federico Garcia Lorca, com són el temps, l’amor i la mort; i temes tant entrelligats entre si, com la importància dels somnis, la frustració o  el seu propi viatge interior. La narració d’aquesta obra no significa la doble imatge d’aquesta vida, sinó la tensió del seu propi present a través de l’escriptura.
 • Ismael SerranoVeure imatge de Ismael Serrano (nova finestra)
  Diumenge, 10 de febrer, 19:45 h
  Un concert íntim on repassarà els seus èxits i ens presentarà noves cançons i versions amb la sinceritat que sempre el caracteritza. Ismael Serrano torna amb Todavía, una gira en acústic (Ismael Serrano, veu i guitarra) que porta el nom del seu nou disc.

 • El MastuerzoVeure imatge de El Mastuerzo (nova finestra)
  Divendres, 15 de febrer, 20:30 h
  Antologia
  Francisco Barrios, el Mastuerzo, actor i cantautor mexicà amb esperit rocker i una trajectòria musical de més de quaranta anys que passa per experiències tant importants com Botellita de Jerez, presenta Antologia, acompanyat únicament amb la seva guitarra.
 • Veure imatge de Adrien Moignard Trio (nova finestra)
  Dissabte, 16 de febrer, 20:00 h
  Si hi ha un guitarrista que representa la renovació del jazz manouche dels darrers anys és, sense cap mena de dubte, Adrien Moignard. Després de 10 anys, torna a l’Auditori Barradas amb el seu projecte més important, amb els músics que l’han acompanyat durant tota a vida.
 • Veure imatge de Pocket Concert: The Blackmore’s Rising, tribut Ritchie Blackmore (nova finestra)
  Dissabte, 16 de febrer, a partir de les 20.45 h
  amb la presentació llibre Deep Purple. La història de la saga
  La banda Blackmore’s Rising, que dedica la seva filosofia a reivindicar el llegat del guitarrista Ritchie Blackmore, oferirà un concert amb el millor repertori de Deep Purple i Rainbow.

  Hi haurà la presentació del llibre Deep Purple. La història de la saga, editat per Ma Non Troppo, on es recull la biografia de Deep Purple, Rainbow i Whitesnake, així com la dels principals protagonistes: Gillan, Glover, Blackmore, Paice, Lord, Coverdale, Hughes, etc..
 • Veure imatge de Quilapayún (nova finestra)
  Diumenge, 17 de febrer, 19 h
  Gracias a Violeta y a Víctor
  La veterana formació xilena, pares de la cançó llatinoamericana, foren els primers en enregistrar una cançó de la gran Violeta Parra en un disc. Després del Qué dirá el Santo Padre? vingueren  Porque los pobres no tienen, Los pueblos americanos, La carta i Gavilán. Entre la continuïtat i la renovació, els autors de El pueblo unido recuperen el cançoner de Violeta Parra i de l’enyorat Víctor Jara, company de l’ànima i cofundador de Quilapayún, ara que el món i les circumstàncies els fan més vigents que mai. Història viva.
 • Veure imatge de Roger Mas (nova finestra)
  Divendres, 22 de febrer, 20:30 h
  Parnàs
  Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda.
 • Veure imatge de Albert Pla (nova finestra)
  Dissabte, 23 de febrer, 20 h
  Albert Pla ens proposa un viatge íntim i molt personal que arrenca en la infantesa, va fins a més enllà de la sepultura i recorre les sensacions, les emocions i els sentiments que ens produeix la por. Aquest espectacle té com a protagonista aquell fantasma que viu en la nostra ment alimentat pels nostres pensaments. “Canta, canta, no dejes de cantar / Si dejas de cantar te morirás”. I és què, a l’escenari es fa una repassada irònica a les pors de sempre, als temors més habituals, als fantasmes que ens assetgen, el terror a la mort...