Ajuntament de L'Hospitalet

Jornades i conferències

RSS
 • Veure imatge de "La Gloriosa", 150 anys després. La Revolució(?) de setembre de 1868 i els seus efectes a Catalunya (nova finestra)
 • Veure imatge de "La Gloriosa", 150 anys després. La Revolució(?) de setembre de 1868 i els seus efectes a l'Hospitalet (nova finestra)
 • Veure imatge de Conferència: Que és la matèria fosca? (nova finestra)
  Dimecres, 3 d'octubre, a les 19 h
  Conferència inaugural de la temporada 2018-2019 de Pessics de Ciència
  Què és la matèria fosca? Si no la veiem, com és que en podem parlar? Una revisió dels fonaments observacionals d’aquest concepte i l’estat actual del seu coneixement.
  La matèria fosca representa  aproximadament un 80% de la matèria de l’Univers i és invisible als detectors habituals, i encara que la seva existència està àmpliament consensuada pels científics, no ha pogut ser encara detectada en laboratoris terrestres
 • Veure imatge de CSSB (nova finestra)
  del 17 al 18 d'octubre
  Acompanyament professional
  Transformació col·lectiva
  En diferents sales de La Farga Congress

  El 17 i 18 d’octubre es durà a terme, a La Farga Congress, el III Congrés de Serveis Socials Bàsics, que sota el lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’, vol posar de manifest la situació actual, el futur dels Serveis Socials Bàsics i el paper dels i les professionals.
 • Veure imatge de Activitats Maria Aurèlia Capmany (nova finestra)
  Divendres, 26 d'octubre, 19:30 h
  LLOC: Ateneu de Cultura Popular de l’Hospitalet. Carrer Santa Anna 1-7
  Conferència “Maria Aurèlia Capmany. L’època d’una dona”.

  A càrrec d’Agustí Pons. Periodista, escriptor i biògraf de Maria Aurèlia Capmany.
 • Veure imatge de Conferència: Jaume Fuster, gènere negre sense límits (nova finestra)
  Divendres, 26 d'octubre, 19h
  La novel•la negra i policíaca a Catalunya no va tenir una tradició pròpia —amb permís de Rafael Tasis i Manuel de Pedrolo— fins ben entrada la dècada dels setanta. Precisament, un dels artífexs va ser Jaume Fuster i Guillemó (1945-1998), que va inaugurar un camí que ja no tindria aturador per a la literatura que ell va anomenar de «lladres i serenos». Autor de novel•les, traduccions, guions, tasques editorials, articles teòrics... Fuster va ser un treballador incansable, innovador infatigable i jugador compulsiu que ens va dur la modernitat del gènere a casa nostra.
 • Veure imatge de Jornada Fundació Santa Eulàlia (nova finestra)
  Dimarts, 30 d'octubre, 9-14h
  Jornada Qualitat i Calidesa en Atenció a la Dependència. Fer el bé i fer-ho bé
  La Fundació Santa Eulàlia torna a escollir els diferents espais de La Farga Congress per celebrar una de les seves jornades dedicades a professionals del sector que es dedica a la gent gran.
 • Veure imatge de exposolidos (nova finestra)
  del 12 al 14 de febrer, 9-18h
  EXPOSOLIDOS, certamen bienal, celebra la seva novena edició novament a La Farga de L’Hospitalet.

  El Saló de la Tecnologia i el Processament de Sòlids, és la principal fira del sud d’Europa especialitzada en la manipulació i processament de sòlids, materials a granel, pols secs, semi sòlids i separació de sòlids, líquids.

  La presència de les marques líders a EXPOSOLIDOS converteixen el Saló en el lloc idoni per analitzar i comparar solucions a les necessitats tecnològiques dels visitants.

  EXPOSOLIDOS compta amb el suport de les principals empreses europees del sector i dels agents sectorials.

  EXPOSOLIDOS és un esdeveniment pensat per fer negocis, networking i buscar solucions específiques a les necessitats de les empreses que maneguen sòlids, semi-sòlids i requereixen separar líquid-sòlid.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400