Ajuntament de L'Hospitalet

Jornades i conferències

RSS
 • Veure imatge de Punt Fotogràfic (nova finestra)
  del dimecres 30 de gener al dimecres 26 de juny
  amb Teresa Canturri
  La Teresa Canturri, de la Cia General de Fotos proposa una nova activitat amb la voluntat que aquest espai sigui un Punt Fotogràfic per a totes les persones interessades en la fotografia. Al Centre Cultural Collblanc –la Torrassa s’inicia una sèrie de trobades  en les quals, un cop a la setmana, es podrà xerrar, escoltar i, en resum, compartir i realitzar activitats relacionades amb la fotografia.

  Horari: els dimecres, de 19 a 20 hores.
 • Veure imatge de Conferència: Simetries. Del cristall a la ciutat (nova finestra)
  Dimecres, 24 d'abril, a les 19 h
  La simetria és un concepte interdisciplinari que podem observar en dominis tan dispars com la cristal•lografia, la mineralogia, la química, la física, les matemàtiques, la biologia, però també en la pintura, la música, l’arquitectura, l’ornamentació, la vida, etc. etc. etc. 
 • Veure imatge de Conferencia de Miriam Hatibi (nova finestra)
  Dijous, 25 d'abril, 18:30 h
  «Quiero para mis hijos un mundo que apueste por la convivencia, la diversidad, la pluralidad y el diálogo, sin que nadie tenga que dar explicaciones por sus apellidos o creencias.»Míriam Hatibi en La Vanguardia
 • Veure imatge de autors locals (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril, 12h
  Com cada dos anys, organitzem la trobada d'escriptors i escriptores de L'Hospitalet per rendir un homenatge als autors de la ciutat, amb una exposició de les seves publicacions dels darrers dos anys i la presentació de la guia, Ciutat plural, llibres singulars. Autors i autores de L'Hospitalet: 2017-2018.
 • Veure imatge de TRÈVOL'H. Festival de MÀGIA de prop de L'Hospitalet (nova finestra)
  Dissabte, 18 de maig, a les 17 h

  CONFERÈNCIA

  Acció formativa magistral impartida per en Mario López, un dels mags més diabòlics. Pioner de la "Nova onada de la màgia espanyola" on el cos, el cor i els ulls caminen més enllà del cervell, les mans i el somriure. L’actitud fresca (de la seva breu felicitat) juntament amb un treball constant (de la seva passió per tot allò que aconsegueix) condueixen al seu art orgànic. Mario és l'Art de la Màgia tal i com sempre ho hem somiat!

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400