Ajuntament de L'Hospitalet

Presentacions

RSS
 • Veure imatge de Ed SECC (nova finestra)
  Dissabte, 23 de març, 10h
  A Edicions Secc, editorial ubicada al barri de Collblanc, hem fet  anys! Aquest darrer octubre va fer just dos anys  que vàrem presentar el nostre primer llibre El camino de los ancestros a la Biblioteca Tecla Sala, i per això volem començar el primer trimestre del 2019, celebrant-ho al mateix lloc. Un matí per compartir amb autors i editorials amigues, amb activitats, tallers, presentacions de llibres, lectures dramatitzades i altres activitats  i presentar-vos també els nostres nous projectes, amb sorpreses i noves aventures. Ens voleu acompanyar?
 • Veure imatge de Interior del catàleg de l'exposició
  Dijous, 28 de març, 19.30 h
  Activitat en el marc de l'exposició I tu què has fet per l'art, d'Eugenio Ampudia
  Presentació del catàleg de l'exposició i visita comentada amb Andrés Mengs, comissari de la mostra, i l'artista Eugenio Ampudia.
 • Veure imatge de Presentació del llibre: Els límits de Quim Porta, de Josep Pedrals (nova finestra)
  Dimecres, 3 d'abril, 19h
  Assaig novel·lat sobre qüestions de poètica i vida. Un devessall de paraules on els protagonistes viuen tota mena d’aventures a la recerca de l’ànima volàtil de Quim Porta. Aquest volum clou la trilogia de Bolló: El furgatori, que es va convertir en obra de teatre, i El romanço d’Anna Tirant guanyador del Lletra d’Or. Guardonat amb el Premi Ciutat de Barcelona de Literatura 2018 i el Premi Homo Fabra 2018.
 • Veure imatge de Per damunt dels estels, d'Helena Soler (nova finestra)
  Dimarts, 9 d'abril, 19 h
  Presentem a la biblioteca el primer poemari d'Helena Soler, il·lustrat per Eulàlia Soler.
 • Veure imatge de Presentació del llibre: Sal roja: el Llop de Cardona, de Ramon Gasch i Teresa Sagrera (nova finestra)
  Dijous, 11 d'abril, 19h
  1711, en plena Guerra de Successió, neix el mite sanguinari del Llop de Cardona, el malson dels Borbons a Catalunya. En Miquel, un home bo, veu com l’arribada de l’exercit filipista massacra el seu poble i mata a la seva dona i als seus fills. Ramon Gasch ha guanyat el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica 2011 per Bon cop de falç! escrita amb Andreu González Castro.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400