Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del 5 d'octubre de 2018 al 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Cinema familiar: Gats, un viatge de tornada a casa (nova finestra)
  Divendres, 19 d'octubre, 18 h
  de Kunihiko Yuyama i Motonori Sakakibara.
  Rudolf és un gatet negre que viu feliç a Gifu com a mascota d'una nena i que veu truncada la seva plàcida existència  quan accidentalment surt de casa i acaba en un camió que el porta fins el bulliciós Tòquio. Allà, és salvat de morir aixafat sota un camió per un gat aparentment anomenat Tinc-molts-noms-jo, que governa a la resta de gats del veïnat amb autoritat i adopta sota la seva tutela.
 • Veure imatge de Pel·lícula: The disaster artist de James Franco (nova finestra)
  Dimarts, 23 d'octubre
  Transforma la tragicòmica història real de l’aspirant a cineasta i fracassat desconegut de Hollywood, Tommy Wiseau —un artista de passió sincera i mètodes qüestionables— en una celebració d’amistat, expressió artística i somnis perseguits davant les condicions més adverses.
 • Veure imatge de Grand Prix a la muntanya dels invents (nova finestra)
  Dijous, 25 d'octubre, 18h
  Pel•lícula d’animació en stop-motion. Al cim d’una muntanya hi viu el mecànic de bicicletes i inventor Teodor amb els seus dos millors amics. Els tres construiran un cotxe de competició gegantí per fer front al campió mundial de Fórmula 1.
 • Veure imatge de Dijous de pel•lícula. Thi Mai, rumb a Vietnam de Patricia Ferreira. En col•laboració amb el Centre Cultural Bellvitge. (nova finestra)
  Dijous, 25 d'octubre, 18 h.
  Thi Mai, rumb a Vietnam de Patricia Ferreira.
  Carmen, que va perdre a la seva filla en un accident, rep una carta que li anuncia que se li ha concedit a la seva filla l'adopció de la nena vietnamita que va sol•licitar. Acompanyada de les dues millors amigues, Elvira i Rosa, que mai han sortit d'Espanya, viatjaran fins a Vietnam per trobar-se amb la cria i amb situacions complicades i exòtiques que trauran a la llum els aspectes més peculiars de les seves diferents personalitats.
  Dijous, 25 d’octubre, a les 18 h.
 • Veure imatge de SpoilerLH: Festival de curts DulCINEa (nova finestra)
  Dijous, 25 d'octubre, 18h
  Dijous 25 d'octubre a les 18h.
  Projecció dels tres curts guanyadors del Festival DulCINEa, DulCINEa és un festival de curtmetratges realitzats per entitats que treballen en la millora de la qualitat de vida de les persones amb problemes de salut mental i que organitza el Club Social El Roure. Un acte emmarcat en el Dia Mundial de la Salut Mental de L'Hospitalet.
 • Veure imatge de Cinema familiar: Jumanji: bienvenidos a la jungla (2017), dir. Jake Kasdan  (nova finestra)
  Divendres, 26 d'octubre, 17:30h.
  Quatre adolescents són absorbits per un videojoc, en què es converteixen en avatars de personatges arquetípics. Allà viuran múltiples aventures, alhora que busquen com sortir d'allà per tornar al seu món. (FILMAFFINITY)
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: Surt el sol a Edimburg de Dexter Fletcher (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema infantil (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'octubre
  L'últim dissabte de mes fem cinema de caire familiar a la secció infantil de la biblioteca.
 • Veure imatge de Pel·lícula: La forma del agua (The shape of water) Guillermo del Toro (nova finestra)
  Dimarts, 30 d'octubre
  «Aquest és un film que exhala vida, optimisme, innocència i esperança. A més de l’escena onírica, hi ha aquells meravellosos musicals en Technicolor que el personatge de Sally Hawkins veu en blanc i negre en un vell televisor. Quan balla pel passadís, sota l’escala o al carrer ho fa com si estigués en un musical.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Los amantes de la noche (1948), de Nicholas Ray (nova finestra)
  Divendres, 9 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El jove Bowie acaba d’escapar de la presó amb altres dos reclusos. A l’amagatall on es refugien hi viu Keechie, una jove que aviat se sent atreta per ell. Poc després d’atracar un banc amb els seus companys, pateix un accident de tràfic que complica la situació: un dels col•legues es dóna a la fuga després de disparar un policia que anava a socorre’ls. En el cotxe accidentat la policia troba la pistola de Bowie, que es veu obligat a empendre una fugida sense fi en companyia de Keechie.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Bonnie & Clyde (1967), d'Arthur Penn (nova finestra)
  Divendres, 16 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  A l’epoca de la Gran Depressió, una banda de joves delinqüents, encapçalats per la parella formada per Bonnie Parker i Clyde Barrow, recórre els Estats Units assaltant bancs, afavorint els humils i posant en ridícul les autoritats.
 • Veure imatge de El Meu Primer Festival (nova finestra)
  Diumenge, 18 de novembre
  Espectacle familiar
  El Meu Primer Festival és un festival internacional de cinema per a nens i nenes entre 2 i 12 anys que vol contribuir a la difusió d’un cinema plural i creatiu, tot oferint una mostra de creacions cinematogràfiques d’arreu del món i de tots els temps.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Dillinger (1973), de John Milius (nova finestra)
  Divendres, 23 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  El 1933, cinc agents de l’FBI són matats a trets. Melvin Purvis, un important membre de la agència, jura venjar-los i es dedica a perseguir, acarnissadament, al gàngster John Dillinger i a la seva banda...
 • Veure imatge de Club de Lectura de Novel.la Negra: Un diamante al rojo vivo, de Donald E. Westlake (nova finestra)
  Dimarts, 27 de novembre, 19h
  Una comèdia negra perfecta, en la que descobrirem a John Dortmunder, un dels personatges emblemàtics de Donald Westlake. El robatori del diamant Balabomo es converteix en un malson. Cada pla genial falla d’alguna manera i obliga al brillant (però malastruc) protagonista i a tota la banda a començar de nou. Acció, humor i una imaginació desbordant per als diàlegs, el crim i el ridícul inadvertit es donen la mà en aquesta obra mestra absoluta, de la que hi ha adaptació cinematogràfica.
 • Veure imatge de Cinema Negre: Enemigos públicos (2009), de Michael Mann (nova finestra)
  Divendres, 30 de novembre, 18h
  Cicle Els proscrits de la Gran Depressió
  Basada en l’obra de Brian Burrogh Public Enemies: America’s Greatest Crime Wave and the Birth of the FBI, 1933-34. Narra la història de Melvin Purvis, l’agent de l’FBI que als anys trenta va dirigir la cerca del legendari atracador de bancs John Dillinger i la seva banda.
Calendari

Què fer avui?

Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400