Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 5 d'octubre de 2018 al divendres 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de El jardí secret – parc de la Marquesa (nova finestra)
  del dimecres 26 de juny al divendres 12 de juliol
  SUMMER EXPERIENCE 2019 al Districte II
  Música en directe, dansa, cinema, efectes especials, impressió 3D que  donaran color i vida al parc de la Marquesa... al seu Jardí secret.
 • Veure imatge de Taller d'introducció a la producció audiovisual amb mòbil (nova finestra)
  del dimecres 26 de juny al divendres 5 de juliol, de 9.30 a 13.30h
  Inscripcions obertes a partir del 5 de juny
  T’agrada el cinema? Vols fer un curtmetratge amb el mòbil? En aquest taller podràs elaborar un guió, realitzar un rodatge i, finalment, editar i muntar un breu projecte audiovisual.
 • Veure imatge de Cinema a la fresca: Dos padres por Desigual, de Sean Ander (nova finestra)
  Dijous, 27 de juny, 21 h
  Brad i Dusty les hi han apanyat per aconseguir el que ningú ha aconseguit: compartir amistat i paternitat (un com a pare natural, l'altre com a pare adoptiu). Tot va a cor què vols fins que entren en escena l'autoritari i masclista pare de Dusty, Kurt (interpretat per Mel Gibson), i el sensiblero i emotiu pare de Brad, Do (interpretat per John Lithgow)... just a temps per al Nadal! Horroritzat davant l'estil progressista d'educació emprat per Brad i Dusty, Kurt es proposa trencar la relació entre els dos.
 • Veure imatge de Cinema familiar Los futbolísimos de Miguel Ángel Lamata (2018) (nova finestra)
  Dijous, 27 de juny, 18h
  En Pakete, l’Helena i els seus companys de col•legi es fiquen en tot tipus d’aventures i resolen misteris.
 • Veure imatge de Campeones (nova finestra)
  Divendres, 28 de juny, 22 h
  Campeones, de Javier Freser (2008)
  Marco, un entrenador professional de bàsquet, té seriosos problemes professionals i personals. Després de ser acomiadat com a entrenador i, en estat de embriaguesa, pateix un accident de trànsit. Marco és condemnat a 90 dies de servei comunitari entrenant un equip de bàsquet anomenat “els amics” integrat per esportistes amb diverses capacitats. El que comença com un problema s’acaba convertint en una lliçó de vida.
 • Veure imatge de Taller d'introducció a Adobe Illustrator (nova finestra)
  del dimarts 2 al dijous 4 de juliol, de 18 a 20h
  Inscripcions obertes a partir del 11 de juny
  Aprèn a utilitzar les eines bàsiques d’il·lustració i disseny gràfic d’Adobe Illustrator, el programa més utilitzat pels dissenyadors gràfics.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Van Gogh, a las puertas de la eternidad (At eternity's gate) de Julian Schnabel (nova finestra)
  Dimarts, 2 de juliol
  Arlès, 1886. El pintor holandès post impressionista Vincent Van Gogh fuig de l'enrenou de París i es refugia en un poblet francès. Allí és tractat afablement per uns i brutalment per altres. Madàme Ginoux, la propietària del restaurant del poble, s'apiada de la seva pobresa.
 • Veure imatge de Cinema a la frescaBlack Pantherdirigida per Ryan Coogler (nova finestra)
  Dijous, 4 de juliol, 21 h
  "Black Panther" explica la història de T'Challa qui, després dels esdeveniments de "Capità Amèrica: Civil War", torna a casa, a la nació de Wakanda, aïllada i molt avançada tecnològicament, per ser proclamat Rei. Però la reaparició d'un vell enemic posa a prova el tremp de T'Challa com a Rei i Black Panther ja que es veu arrossegat a un conflicte que posa en perill tota la destinació de Wakanda i del món.

  Projecció a la Plaça de la Carpa
 • Veure imatge de Taller avançat d'Adobe Illustrator (nova finestra)
  del dilluns 8 al divendres 12 de juliol, de 18 a 20h
  Inscripcions obertes a partir del 17 de juny
  Millora i perfecciona els teus coneixements en la utilització de les eines d'Adobe Illustrator.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Gauguin, viaje a Tahití (Gauguin, voyage a Tahití) d'Édouard DeIoac (nova finestra)
  Dimarts, 9 de juliol
  París, 1891. Paul Gauguin se'n va a Tahití. Vol trobar una nova forma de pintar com a home lliure, en un entorn salvatge, lluny dels codis morals, polítics i estètics de l'Europa civilitzada. Durant dos anys s'instal·larà a l'aldea de Mataiera i s'endinsarà en la jungla, afrontant la soledat, la pobresa i la malaltia.
 • Veure imatge de Cinema a la fresca: La tribu, de Fernando Colomo (nova finestra)
  Dijous, 11 de juliol, 21 h
  Virginia (Carmen Machi), netejadora de professió i "streetdancer" vocacional, recupera el fill que va donar en adopció: Fidel (Paco León), un executiu que ho ha perdut tot, inclosa la memòria. Al costat de "Les Mamis", l'extravagant grup de ball que formen les companyes de Virgínia, mare i fill descobriran que malgrat venir de mons molt diferents, tots dos porten el ritme en la sang.

  Projecció al carrer Ibèria
 • Veure imatge de Cinema infantil: Chomón per a la mainada (nova finestra)
  Dijous, 11 de juliol, 10:30h
  Cinc curtmetratges basats en contes clàssics: El gat amb botes; Aladí o la llàntia meravellosa; Alí Babà i els quaranta lladres; La bella dorment i El petit Polzet.
 • Veure imatge de Fem ràdio (nova finestra)
  del dilluns 15 al dimecres 17 de juliol, de 18 a 20 h
  Inscripcions obertes a partir del 24 de juny
  Viu en primera persona el poder que dóna un micròfon.
 • Veure imatge de Cinema a la frescaCocodirigida per Lee Unkrich (nova finestra)
  Dijous, 18 de juliol, 21 h
  Miguel és un aspirant a cantant i guitarrista autodidacta que somia amb seguir els passos del seu ídol, Ernesto de la Creu, el músic més famós de la història de Mèxic. Però la família de Miguel ha prohibit la música. Fa molts anys, la seva rebesàvia i el seu rebesavi van arribar a un atzucac: Ella volia criar a la seva família en Santa Cecilia, però ell no va poder deixar enrere el seu somni i va abandonar a la seva família per ser músic.

  Projecció a la Plaça Llibertat
 • Veure imatge de Cinema a la frescaHotel Transilvania 3dirigida per Genndy Tartakosky (nova finestra)
  Dijous, 25 de juliol, 21 h
  La nostra família de monstres s'embarca en un creuer de luxe perquè per fi Drac pugui prendre's un descans de proveir de vacances a la resta a l'hotel. És una navegació tranquil·la per a la colla de Drac, ja que els monstres es lliuren a tota la diversió a bord que ofereix el creuer, des del voleibol de monstres i les excursions exòtiques, a posar-se al dia amb els seus bronzejats de lluna. Però les vacances de somni es converteixen en un malson quan Mavis s'adona que Drac s'ha enamorat de la misteriosa capitana de la nau, Ericka, qui amaga un perillós secret que podria destruir a tots els monstres.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400