Ajuntament de L'Hospitalet

Cinema i audiovisuals

RSS
 • Veure imatge de Visites guiades a Torre Barrina (nova finestra)
  del divendres 5 d'octubre de 2018 al divendres 26 de juliol de 2019, 11h
  Els divendres a les 11h
  Has estat alguna vegada a les nostres instal·lacions? Vine a conèixer Torre Barrina, el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L'Hospitalet, i motor de la Innovació social a la ciutat. Descobriràs el plató de TV, control de realització, estudis de ràdio i so, aules digitals,...
 • Veure imatge de Taller de producció audiovisual.  (nova finestra)
  del dilluns 4 de març al dilluns 17 de juny, de 18 a 21h
  Vols ser directora, actor, guionista, operador, sonodista, músic, càmera, fotògraf... Participa d’una experiència innovadora. Forma part d’un taller en forma de  productora audiovisual per tal de millorar les teves competències.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Un asunto de familia (Manbiki kazoku) de Kore-Eda Hirokazu (nova finestra)
  Dimarts, 23 d'abril
  Totes les meves pel·lícules busquen despertar emocions i reflexions en l’espectador. Un cabdal emotiu que sol sorgir de la meva mirada cap a una realitat molt propera a mi.
 • Veure imatge de El reverendo (nova finestra)
  Dimecres, 24 d'abril, 17:30h
  • El reverendo¸ de P. Schrader

  Tant Paul Schrader, com a director i guionista, i sobretot, el seu actor principal, Ethan Hawke, han estat unànimement aplaudits per aquesta cinta, que el festival barceloní va projectar el 2018 abans de la seva estrena oficial. La trobada d’un reverend amb una parella d’activistes mediambientals li genera un canvi de comportament.
 • Veure imatge de 15a Primavera de cine (nova finestra)
  del dijous 25 d'abril al dijous 2 de maig
  Espai VO ens presenta sis pel·lícules per gaudir d’una primavera de cine. Diferents estils, diferents directors que ofereisen la seva particular visió de la vida, l’amistat, la família...
 • Veure imatge de Cinema al barri en català: Neteges Sunshine de Christine Jeffs (nova finestra)
 • Veure imatge de Cinema familiar: Teen Titans Go! (nova finestra)
  Dissabte, 27 d'abril, 11 h
  Una vegada al mes convertim la secció infantil en un cinema on projectem algunes de les novetats que han arribat a la nostra biblioteca.
 • Veure imatge de Pel·lícula: Lazzaro feliz  (Lazzaro felice) d'Alice Rohrwacher (nova finestra)
  Dimarts, 30 d'abril
  Lazzaro, un jove camperol d’excepcional bondat, viu a La Inviolata, un petit llogaret que s’ha mantingut allunyat del món i que és controlat per la marquesa Alfonsina de Luna. Allí, la vida dels pagesos no ha canviat gens, són explotats i alhora abusen de la generositat de Lazzaro.
 • Veure imatge de Introducció al Photoshop per a no iniciats (nova finestra)
  del dilluns 6 al dilluns 13 de maig, de 18 a 20h
  Inscripcions obertes a partir del 15 d'abril
  Si mai has utilitzat Adobe Photoshop (o no t’enrecordes de com fer-lo servir), tens una oportunitat per descobrir com funciona. Apunta’t en aquest taller i aprèn a fer-lo servir mitjançant divertides pràctiques!
 • Veure imatge de Dimecres de cinema (nova finestra)
  Dimecres, 8 de maig, 18 h
  Dimecres de cinema
  Una vegada al mes projectem alguna de les novetats arribades a la biblioteca.
 • Veure imatge de Dijous de cinema. La forma de l ‘aigua de Guillermo del Toro (nova finestra)
  Dijous, 9 de maig, 18 h
  La forma de l ‘aigua de Guillermo del Toro
  En un inquietant laboratori d'alta seguretat, durant la Guerra Freda, es produeix una connexió insòlita entre dos mons aparentment allunyats. La vida de la solitària Elisa, que treballa com a netejadora en el laboratori, canvia per complet quan descobreix un experiment classificat com a secret: un home amfibi que es troba aquí reclòs.
 • Veure imatge de Cinema familiar. Los Futbolísimos, dirigida per Miguel Àngel Lamata (nova finestra)
  Divendres, 10 de maig, 18 h
  Comèdia d'aventures protagonitzada per una colla de nens que, per salvar al seu equip de futbol, es ficaran en tot tipus de problemes en els quals el seu enginy i la seva amistat seran posats a prova. El Soto Alt F.C. és el nom de l'equip, i en ell juguen, entre altres, Pakete, Camuñas, Angoixes, Helena i Toni. Tots tenen una missió fonamental: guanyar els dos pròxims partits per a evitar que l'associació de mares i pares d'alumnes tanquin el club. Si baixen a segona, es va acabar l'equip.
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Negre: Brighton Rock (1947), de Basil Dearden (nova finestra)
  Divendres, 17 de maig, 19h
  Ciclo Cine Negro Británico
  Coordinado por Christian Aguilera
  A pesar de su juventud, Pinkie Brown cuenta con un amplio historial delictivo, que lo ha permitido ganarse el "respeto" de los miembros de un clan de los bajos fondo de Brighton. Lejos de detenerse en su escalada criminal, Pinkie planea liquidar a su rival Frío Hale. Entonces, a plena luz del día Pinkie se sienta en el lado de en Frío en el tren del terror de un parque de atracciones. En concluir el recorrido, Fred Hale ha desaparecido justo delante de los ojos de Ida, la mujer que estaba en su lado. Desestimando la versión oficial del cuerpo de policía, Ida tratará de investigar qué ha pasado en realidad.
 • Veure imatge de Fem ràdio (nova finestra)
  del dimarts 21 al dijous 23 de maig, de 18 a 20h
  Inscripcions obertes a partir del 30 d’abril
  Vols experimentar les sensacions que es viuen a l’hora de fer ràdio? L’estudi de ràdio de Torre Barrina està a la teva disposició!
 • Veure imatge de Todos lo saben (nova finestra)
  Dimecres, 22 de maig, 17:30h
  • Todos lo saben, d’A. Farhadi
  Dirigida pel guardonat i prestigiós Asghar Farhadi (El Viajante; Nader y Simin, una separación) i amb un repartiment farcit de noms rutilants del cinema espanyol (Penélope Cruz, Javier Bardem, Bárbara Lennie, Eduard Fernández, Inma Cuesta...), el film, que barreja història de segrest i drama familiar, va inaugurar l’edició del 2018 del festival francès.
 • Veure imatge de Cinema familiar: En Ralph destrueix internet (nova finestra)
  Dissabte, 25 de maig, 11:00 h
  Una vegada al mes convertim la secció infantil en un cinema on projectem algunes de les novetats que han arribat a la nostra biblioteca.
 • Veure imatge de Introducció al Premiere per a no iniciats (nova finestra)
  del dilluns 3 al dimecres 12 de juny, de 18 a 20 h
  Inscripcions obertes a partir del 13 de maig
  Vols aprendre a editar un vídeo de manera senzilla i eficaç? Inscriu-te en aquest taller d’iniciació a l’Adobe Premiere i descobreix les eines bàsiques del muntatge audiovisual.
 • Veure imatge de Dimecres de cinema (nova finestra)
  Dimecres, 5 de juny, 18 h
  Dimecres de cinema
  Una vegada al mes projectem alguna de les novetats arribades a la biblioteca.
 • Veure imatge de Cicle de Cinema Familiar: El secreto de los hermanos Grimm (2005), de Terry Gilliam (nova finestra)
  Divendres, 7 de juny, 18h
  Alemanya, segle XIX. Els germans Jake i Will Grimm es dediquen a recórrer els pobles engalipant als pobres vilatans: primer els conten històries de malediccions, esperits i fantasmes amenaçadors i després fingeixen salvar-los per mitjà d'exorcismes i rituals varis. Però un dia arriben a un poble sobre el qual pesa una maledicció real, un poble situat prop d'un bosc encantat en el qual han desaparegut vàries nenes. Els Grimm tindran llavors que demostrar la seva valentia i coratge per a salvar al poble d'una amenaça terrorífica.
  No recomanada per a menors de 13 anys.
 • Veure imatge de Curs de Premiere nivell avançat (nova finestra)
  del dijous 13 al dilluns 17 de juny, de 17.30 a 20.30h
  Inscripcions obertes a partir del 23 de maig
  Editar vídeo és tot un art, i l'Adobe Premiere és una gran eina per a fer-ho! Si ja en tens coneixements vine a aprendre totes les tècniques per editar de forma més curosa, artística i espectacular les teves pròpies creacions.
 • Veure imatge de Curs de Photoshop nivell avançat (nova finestra)
  del divendres 14 al dimarts 18 de juny, de 18 a 20h
  Inscripcions obertes a partir del 24 de maig
  Si ja tens coneixements i utilitzes Photoshop, vine i aprofundeix en el coneixements de les diferents eines que aquest programa et pot oferir en l’edició de les teves fotografies.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400