Ajuntament de L'Hospitalet

Agenda

Estic a:
 1. Inici
 2. Agenda

Agenda

RSS

Destaquem

 • Veure imatge de Taller de relaxació (nova finestra)
  del dilluns 7 de gener al dilluns 25 de març, de 18.30 a 19 h
  Organitzat per ACAF. Associació catalana d'afectats de fibromiàlgia.
 • Veure imatge de Let's Talk! Grup de conversa en anglès per a adults (nova finestra)
  del dilluns 7 de gener al dilluns 25 de març, de 17 a 18 h
  Xarxa d'intercanvi de coneixements. Xic Sant Josep
  Vols millorar el teu nivell d'anglès? Ara ho pots fer amb el grup de conversa en anglès de la Xic Sant Josep.

  Inscripcions a la llista d'espera
 • Veure imatge de Club de Lectura Fàcil en Català (nova finestra)
  del dimecres 9 de gener al dijous 28 de març, 18h
  Coordina: Manuel Bonillo
  Organitza: Centre de Normalització Lingüística de l'Hospitalet
  El Club de Lectura Fàcil és una activitat adreçada a persones que volen millorar  la comprensió lectora i l'expressió oral en català.
  Si vols practicar el català i compartir idees tot llegint, aquest és el teu club.
 • Veure imatge de Espai familiar Bebeteca (nova finestra)
  del divendres 18 de gener al divendres 22 de març, 10.30 h
  Ens reunim a la bebeteca mares i pares, avies i avis i els bebès per passar una estona divertida mirant i explicant contes.
 • Veure imatge de Stop Motion. Activitat familiar (nova finestra)
  Diumenge, 20 de gener, 11 h
  En aquest taller fem un repàs del que ha estat la història de les imatges al llarg del temps i com, des de la prehistòria, la humanitat ha volgut representar el moviment. Primer amb el pinzell i, a l’època de la Revolució Industrial, amb les màquines, pensades per fer màgia i aconseguir que els objectes i les persones es moguessin.
  Formulari d'inscripció.
 • Veure imatge de TIC La Florida: Seguretat en les transaccions electròniques (nova finestra)
  Dilluns, 21 de gener, 18.30 a 20.30 h
  Coneix les condicions bàsiques de seguretat i en les gestions per internet, i com protegir les nostres dades si perdem el nostre dispositiu o el roben. Cal que tinguis correu electrònic per identificar-te!
 • Veure imatge de Retoc de fotografia per a smartphones (nova finestra)
  Dilluns, 21 de gener, de 18 a 19.30 h
  Inscripcions obertes a partir de l'1 de gener
  Treu un major partit a les fotografies del teu telèfon mòbil amb aquest taller de retoc fotogràfic. Descobriràs com transformar una fotografia normal en una obra d’art en menys de 5 minuts!
 • Veure imatge de Taller familiar: Aprenem a jugar a Scrabble (2a ed.), a càrrec de L'Hescarràs (nova finestra)
 • Playoff - La Joven CompañíaVeure imatge de Playoff - La Joven Compañía (nova finestra)
  Dimarts, 22 de gener, 9.30 h i 12 h
  Playoff és una tragicomèdia que transcorre al vestidor d’un equip de futbol femení. Les protagonistes són dones joves a estimen la seva “professió”, apassionades i ambicioses. L’obra reflexiona sobre el paper de la dona i l’esport femení en una societat que encara manifesta un masclisme ferotge en molts àmbits.
 • Veure imatge de Conferència: Eines de llum (nova finestra)
  Dimecres, 23 de gener, a les 19 h
  Pessics de Ciència
  El darrer premi Nobel de física s’ha concedit a Arthur Ashkin que va inventar les pinces òptiques que agafen partícules, àtoms, virus i altres cèl•lules vives amb els dits del feix de làser. Aquesta nova eina permet realitzar un vell somni de la ciència ficció: utilitzar la pressió de la radiació de la llum per moure objectes físics. La xerrada ens explicarà com funcionen i les aplicacions que tenen.  • Veure imatge de El col·lectiu LGTBI als camps nazis (nova finestra)
  Dijous, 24 de gener, 19 h.
  La presència LGTBI als camps de concentració i extermini de l’Alemanya nazi (1933-1945) és un dels temes més desconeguts de l’univers dels camps. I no se circumscriu a aquesta etapa sinó que ve de més lluny i continua fins a finals de segle XX. Conferència a càrrec de David Serrano Blanquer.
 • Veure imatge de Qui ets? (nova finestra)
  Divendres, 25 de gener, 20:30 h
  De Màrius Serra
  El Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat. Fer visible éssers sovint invisibles, els “quiets”, per descobrir “qui ets”. L’escriptor català porta al teatre la seva narrativa "Quiet", que retrata set anys de vida del seu fill Llullu nascut amb una greu encefalopatia.
   
 • Veure imatge de queen (nova finestra)
  Divendres, 25 de gener, 19h
  El millor llegat de Queen és la seva música, la seva història, les seves victòries i les seves derrotes que han traspassat l'àmbit generacional. No en va Queen va ser escollit pels oients de la BBC com "el millor grup britànic de tots els temps".
 • Veure imatge de Sortida al Teatre Joventut: Qui ets?, de Màrius Serra. Dirigida per Joan Arqué (nova finestra)
  Divendres, 25 de gener, 20:00h.
  Fer visible éssers sovint invisibles, els “quiets”, per descobrir “qui ets”. L’escriptor català porta al teatre la seva narrativa "Quiet", que retrata set anys de vida del seu fill Llullu nascut amb una greu encefalopatia.

  El Llullu, nascut amb paràlisi cerebral, ha d’anar amb cadira de rodes i mai no podrà caminar. En un càmping de l’Empordà on passen uns dies en família, el seu pare es queda embadalit veient com corre el cosí del Llullu i té un somni: algun dia veurà córrer son fill. Acompanyat de la mare i la germana, passejaran el Llullu per tot el món, d’Itàlia a Hawaii, atraient les mirades de persones molt diferents. Fins que un dia, el somni es farà realitat.

  Una entrada gratuïta pels assistents al Club de lectura teatral (50% de descompte per acompanyant).

  Autor, Màrius Serra
  Direcció, Joan Arqué

  Intèrprets:
  Òscar Muñoz, Judit Farrés, Roger Julià

  Espectacle en català
  Durada: 80 min

  Un cop acabada la funció es farà un col·loqui amb la participació de l’autor, el director i els actors de l’espectacle a la mateixa sala.
 • Veure imatge de Pintar amb fotografia (nova finestra)
  Divendres, 25 de gener, 17:30 h
  Taller infantil
  Aquest taller consisteix en la creació de fotografies on la llum és la protagonista. Per a infants de 7 a 12 anys.
 • Veure imatge de Taller: Parlem de salut. Tècniques per a la gestió de l'estrès i l'ansietat (nova finestra)
  Dissabte, 26 de gener, 11 h
  a càrrec d'Andreu Moya, coach personal i formador en intel·ligència emocional.
  Nou taller Gratuït sobre l'aprenentatge de tècniques per a l'acte-rregulación de l'estrès, l'ansietat, o el sofriment. Independentment de l'origen del que ens afecta, existeixen exercicis molt simples que ens retornen a la calma.
 • Veure imatge de Quimi Portet (nova finestra)
  Dissabte, 26 de gener, 20 h
  Festa major d’hivern
  Com tots els artistes veritablement grans, Quimi Portet és un gènere en sí mateix. Més enllà dels tres milions i mig de discos venuts amb Los Rápidos, Los Burros i El Último de la Fila, la insubornable  fidelitat al seu propi univers l’ha convertit en un referent tant per coetanis com per les noves generacions de la música feta aquí.
 • Veure imatge de Ivette Nadal & Pascal Comelade (nova finestra)
  Diumenge, 27 de gener, 19:00 h
  Arquitectura primera
  Ivette Nadal es troba en el seu moment més íntegre, després d'una dècada als escenaris retorna al lloc i punt de partida amb l'espectacle i disc "Arquitectura primera" amb el compositor i multiinstrumentista inclassificable Pascal Comelade.
 • Veure imatge de Rafael Álvarez "El Brujo" (nova finestra)
  Diumenge, 27 de gener, 19 h
  Autobiografia de un Yogui
  En tots els meus espectacles el riure és un factor dominant... que rima amb comediant... vostès ja m’entenen... i tot i així busco sempre un instant on l’alè s’eleva cap al domini sagrat de la poesia. Qui era Yogananda?. Un gran home!. Va portar el ioga a Occident (no únicament el ioga físic) sinó també el “raja ioga” què és com l’anomenen a l’Índia: la meditació, la ciència de la realització de l’ésser. Per tal que el coneguin, jo faig aquest espectacle.
 • Veure imatge de Taller de fotografia Som barri: Pubilla Cases. (nova finestra)
  del dimarts 12 de febrer al dimarts 12 de març
  Aquest taller està destinat a tota la gent del barri que vulgui desenvolupar d'una manera intensiva el tema de la fotografia de carrer i posteriorment, la creació i la producció d'un projecte fotogràfic conjunt per després obtenir-ne una publicació.
  L’objectiu és aprendre nocions bàsiques de fotografia, veure el barri amb uns altres ulls i crear-ne una petita història visual amb una altra perspectiva.
Ajuntament de L'Hospitalet
Pl. de l'Ajuntament, 11
08901 L'Hospitalet de Llobregat
Tel. 934 029 400